Táskarugók
Táskarugók Egy egyedileg csomagolt rugók rendszere, amely négyzetméterenként több mint 400 független támasztóponttal rendelkezik, amelyek pontosan reagálnak a mozgásokra és a test alakjára, és optimális támasztást nyújtanak feszültség és nyomásérzet nélkül.
Micropocket
Micropocket Egyedi, kompakt méretű rugók. Rendkívül rugalmas, támogatják a testet, és szelíd támaszkodást hoznak létre. A minimális ellenállás a mozgásnak rendkívül ergonómikus.
Nanosprings
Nanorugók innovatív technológia, amely egyesíti a rendkívül kis átmérőjű és magasságú rugókat. Egyénileg csomagolva és közvetlenül a felületre helyezve, gyengéden reagálnak a nyomásra és könnyű támogatást biztosítanak.
Bonell
Bonell Klasszikus és jól ismert technológia. Az egymáshoz kapcsolódó rugók tartós támogatást biztosítanak a legnagyobb nyomáson is. Tartós és robusztus rendszer, jó rugalmassággal és hosszú élettartammal.
Polyurethane
Poliuretán jó sűrűségű anyag, amely a testet feszültségpontok létrehozása nélkül támogatja. A poliuretán könnyen formázható anyag, amely további anatómiai tulajdonságokat biztosít.
High Resilient Foam
Magas rugalmasságú hab Kiváló támogatást nyújt és alkalmas olyan különböző keménységű zónák létrehozására, amelyek megfelelnek az emberi test sajátosságainak a súly egyenletes eloszlásának, a maximális stabilitásnak és a jó anatómiai tulajdonságoknak.
Latex
Latex Kiváló rugalmasság és rugalmasság. A latex borítja a test görbéit és megszünteti a nyomásérzetet a nyugodt és természetes mozgások lehetővé tételével. Kiváló ergonómiai tulajdonságokkal és szerkezettel rendelkezik, amelyek a szabad levegő keringését lehetővé tevő nyílással rendelkeznek.
Memory Foam
Memory Hab Nagyon alkalmazkodó és érzékeny a hőmérsékletre. Reagál a testhőre és megszerzi a test pontos alakját, minden egyes mozdulatot memorizálva. Javítja a kényelmet és a puha érzetet.
Zeofoam
Zeohab innovatív hab zeolittal - természetes természetes ásványi anyagként természetes ásványi anyagként. Az ásványi porózus szerkezet erős abszorpciós és baktériumellenes hatással rendelkezik, amely megakadályozza a mikroorganizmusok izzadását és növekedését.
Ambra foam
Ambra hab Egyedülálló hab, zúzott borostyánnal dúsítva. A borostyán természetes stresszellenes és anti-toxikus gyógyszer, amely stimulálja az idegrendszert, és kedvezően hat a számos feltételre.
Nero pur
Nero pur Kiváló minőségű hab a neroli kivonatokkal, enyhe virágos aromával és természetes rugalmassággal. A neroli kedvező és nyugtató hatása elősegíti a kiegyensúlyozott és mély alvást.
Cool gel
Hideg gél Memóriahab csepp hűtőgéllel. A gél hűtő hatása kellemes és hűvös környezetet biztosít az alváshoz és a textúra még nagyobb alkalmazkodóképességet és puhaságot biztosít a hab számára.
Aqua memory
Aqua memory Hab egy speciális nyílt cellás szerkezettel, amely lehetővé teszi az anyag szabad lélegzését. Ez reagál a testhőre és alkalmazkodik az alakjához, kiküszöböli a feszültséget és a nyomást.
Coconut
Kókuszdió A kókuszrostok kiválóak a tartósságuk és a kiváló szigetelési tulajdonságaik miatt, miközben lehetővé teszik a termék megfelelő szellőzését.
Cotton
Pamut A pamutszálak természetesen puhaak és pamutszövetek finomak és gyengédek a bőrre. Természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, kiváló nedvességfelszívódással rendelkeznek és kényelmet és frissességet biztosítanak.
Bamboo
Bambusz A bambuszrostok nagyon finomak, és olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a baktériumok és a kellemetlen anyagok növekedését. A jó elnyelő tulajdonságok megakadályozzák az izzadást, és a bőr tiszta és száraz marad.