Nord Star táskarugós matracNord Star táskarugós matracInteligens táskarugó rendszer
Pont-rugalmas testhez igazodó technológia. Az egyedileg csomagolt rugók pontosan reagálnak a változó nyomásra, és rugalmas, mégis stabil testtartást biztosítanak. A táskarugók közötti légkamrák a matracban biztosítják a természetes légáramlást.

NeroPur® hab
Kiváló minőségű, légáteresztő innovatív Neropur® hab a (neroli) narancsvirág-kivonattal, enyhe virágos aromával és természetes rugalmassággal. A narancsvirág illóolajok illata fokozza a szellemi és fizikai energiaszintet és nyugtató hatása hozzájárul a kiegyensúlyozott mély alvás megvalósításához. A nyugtató és enyhén hipnotikus tulajdonságának köszönhetően enyhíti az idegi feszültséget és enyhíti a szorongást. Ezen tulajdonságok hozzájárulnak a pihentető alváshoz jótékonyan segítenek az álmatlanság leküzdésében. A rendkívül rugalmas új-generációs Neropur® hab, nagy formatartó képessége hosszú éveken át képes megfelelő komfortot nyújtani.

ErgoLatex
A gumilatex és a legmodernebb hideghabok ötvözete gyengéd ergonomikus támogatást és természetes rugalmasságot nyújt. Ez a technológia lehetővé teszi a test számára, hogy alvás közben természetes helyzetbe kerüljön anélkül, hogy nyomáspontok illetve felületi feszültség alakuljon ki.    

Kókuszrost
A matracban elhelyezett természetes kókuszrost réteg szilárd szigetelő felületet hoz létre, és kiváló légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.

Certipur tanúsítvány
A CertiPUR a poliuretán habanyagok egy csoportjának non-profit alapú minősítési rendszere, mely átlátható és önkéntes. Főleg környezetvédelmi, és egészségügyi szempontból vizsgálja a habanyagokat, mindezt független laboratóriumokban. A CertiPUR olyan szigorú követelményrendszert állított fel és behatóan vizsgálja meg a habanyagokat, hogy számos európai uniós törvényi szabályozáson is túltesz, mint például a EC General Product Safety Directive 2001/95/EC vagy REACH EC 1907/2006. A CertiPUR tanúsítvány garantálja, hogy a matracokban felhasznált habanyagban bizonyos, ártalmas anyagok nem lépnek át egy szigorúan limitált, maximális szintet. Ennek köszönhetően a CertiPUR minősítéssel rendelkező matrac alapanyagok teljesítik más Uniós vizsgálati rendszerek követelményeit is.

Biopamut
A biopamutból készült könnyedén levehető és mosható cipzáras anginhuzat téli/nyári oldala extra higiéniát garantál. Az organikus pamutot olyan anyagok használatával, és olyan módszerekkel állítják elő, amelyek csekély hatással vannak a környezetre. Mivel az organikus pamut termesztése és gyártása mérgező vegyi anyagok nélkül történik, így mentes marad a szintetikus mérgektől, melyek a bőrrel való érintkezés útján akár véráramba is bekerülhetnek. A normál pamutszövetekkel ellentétben nem okozhat ekcémát vagy más bőrirritációt érzékeny bőrűeknél vagy kisbabáknál. A gyapotot vegyszerek nélkül termesztik szigorú előírásoknak megfelelően. A pamutszálak nemcsak természetesen puhák és gyengédek, hanem természetes antibakteriális tulajdonságokkal, kiváló nedvesség felszívódással rendelkeznek. Kényelmet és frissességet biztosítanak.

15 év garancia
A kiváló minőségű Nord Star táskarugós ágybetétünkre 15 év garanciát vállalunk.
Nord Star táskarugós matrac
TED NORD STAR TÁSKARUGÓS MATRAC Multipocket i-Springs Super Comfort technológiával gyártott táskarugós matrac progresszív alátámasztással. Lecipzározható felső kényelmi-rétegben elhelyezett nanopocket rugók, és a több rétegben elhelyezett első osztályú anyagok hibrid konstrukciója 4 különböző keménységet és kényelmet képes megvalósítani.Termékismertető


Nord Star, exkluzív, multipocket táskarugó rendszerű matrac a Ted-től luxus kivitelben a kiváló minőség és alvásstílus kedvelőinek. A matrac magja egy többzsebes rugórendszer, amely progresszív alátámasztást nyújt a test egészének, miközben reagál az őt érő nyomásra. Az ortopédiai alátámasztást egy precíz i-Springs Super Comfort technológiával készült mag garantálja, mely biztosítja a szükséges ergonómiai tartást a test különböző pontjain az általuk kifejtett nyomásnak megfelelően. Ezen felül az innovatív technológiával gyártott alapanyagok kombinációja a matrac felső rétegében összehasonlíthatatlan termikus kényelmet teremt alvás közben.

A lecipzározható felső kényelmi-rétegben elhelyezett nanopocket rugók, és a több rétegben elhelyezett első osztályú anyagok hibrid konstrukciója 4 különböző keménységet és kényelmet képes megvalósítani a Nord Star matracban. A kényelmi topper réteg könnyen megfordítható és teljesen eltávolítható, az egyéni kényelmi preferenciáknak megfelelően.

A különféle kényelmi megoldások mint a perforált latex kivételes rugalmassággal, a NeroPur ™ hab neroli (narancsvirág) kivonattal, a nanopocket rugók és a rendkívül rugalmas HR hab együtt gondoskodnak róla, hogy elképesztően kényelmes legyen az ágy. A matracban elhelyezett természetes kókuszrost réteg szilárd szigetelő felületet hoz létre, és kiváló légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.

A szintetikus vegyszerektől mentes puha és gyengéd tapintású biopamut borítás, természetes antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Megjelenése valódi királyi luxust kölcsönöz a matracnak, a kényeztető téli/nyári oldalas kialakítás pedig kiváló mikroklímát biztosít egész évben az éjszaka során.Összetétel: multipocket típusú rugókészlet, kókusz, nagy rugalmasságú habszivacs, kiváló minőségű BioRhythm textília (2.9%BAMBOO /26.4%COT 70.7%PES), vatta (pamut/ poliészter), vatta (gyapjú/ poliészter), poliuretán habszivacs, pamut textília (100%), kezelés.
Fedőmatrac: nano rugók, latex, NeroPurTM habszivacs, kiváló minőségű BioRhythm textília, cipzáras huzat és belső huzat pamutból (100%).
 • Termék kategória: Táskarugós matrac
  Magasság: 35 cm
  Termékcsalád: Ted Exclusive
  Gyártó: Ted
  Matrac keménysége: Félkemény -kemény
  Komfort zónák száma: 7 zónás
  Tanúsítvány, minősítés: OEKO-TEX® Standard 100
  Ajánlás: Vegyes alvástípushoz
  Matrac terhelhetősége: 140 kg/fő
  Garancia: 15 év arányosított garancia
 • Matracaink a feltüntetett méreteken kívüli,
  egyedi méretekben is kérhetőek!
  Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!  A matrac megvásárolható partnerünknél.

  netmatrac.hu
  HTML5 video megtekint

  Lavender Memory
  Hideg hab memory

  Favorite Nova
  7 zónás Táskarugós matrac

  Ergo Disc Matrac
  Hideg hab matrac