Nuvola táskarugós matracNuvola táskarugós matracKezdje a napot mosollyal és energiával a kihívások legyőzéséhez..Micropocket rugórendszer
A rendkívül rugalmas egymástól függetlenül mozgó, kompakt méretű rugók tovább növelik a pontrugalmasságát a fekvőfelületnek. Egy újabb rétegként alkalmazva a normál táskarugó rendszer felett tovább fokozza a kényelmet és még precízebb, pontosabb formakövetést tesznek lehetővé mint a hagyományos zsákrugós rendszerek.

5 zónás HR hideghab
Az 5 zónás HR hideghab párnázóréteg kivételes támogatást nyújt, és alkalmas az emberi test sajátosságainak megfelelő, különböző keménységű területek létrehozására, az egyenletes súlyeloszlás, a maximális stabilitás és a jó anatómia érdekében.

Certipur tanúsítvánnyal rendelkezik
A CertiPUR a poliuretán habanyagok egy csoportjának non-profit alapú minősítési rendszere, mely átlátható és önkéntes. Főleg környezetvédelmi, és egészségügyi szempontból vizsgálja a habanyagokat, mindezt független laboratóriumokban. A CertiPUR olyan szigorú követelményrendszert állított fel és behatóan vizsgálja meg a habanyagokat, hogy számos európai uniós törvényi szabályozáson is túltesz, mint például a EC General Product Safety Directive 2001/95/EC vagy REACH EC 1907/2006. A CertiPUR tanúsítvány garantálja, hogy a matracokban felhasznált habanyagban bizonyos, ártalmas anyagok nem lépnek át egy szigorúan limitált, maximális szintet. Ennek köszönhetően a CertiPUR minősítéssel rendelkező matrac alapanyagok teljesítik más Uniós vizsgálati rendszerek követelményeit is.

Biopamut
A biopamutból készült könnyedén levehető és mosható cipzáras anginhuzat téli/nyári oldal extra higiéniát garantál. Az organikus pamutot olyan anyagok használatával, és olyan módszerekkel termesztik, amelyek csekély hatással vannak a környezetre. Mivel az organikus pamut termesztése és gyártása mérgező vegyi anyagok nélkül történik szigorú előírásoknak megfelelően, mentes marad a szintetikus mérgektől, melyek a bőrrel való érintkezés útján akár véráramba is bekerülhetnek. A normál pamutszövetekkel ellentétben nem okozhat ekcémát vagy más bőrirritációt érzékeny bőrűeknél vagy kisbabáknál. A pamutszálak nemcsak természetesen puhák és gyengédek, hanem természetes antibakteriális tulajdonságokkal, kiváló nedvesség felszívódással rendelkeznek. Kényelmet és frissességet biztosítanak.

Mosható huzat
A lecipzározható huzat 30ºC-on automata mosógépben történő mosásra alkalmas.

Inteligens táskarugó rendszert
Pont-rugalmas testhez igazodó technológia. Az egyedileg csomagolt rugók pontosan reagálnak a változó nyomásra, és rugalmas, mégis stabil testtartást biztosítanak. A táskarugók közötti légkamrák a matracban biztosítják a természetes légáramlást.

AirFlex Technológia
Képlet, amely sima, profilozott vagy különböző ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal dúsított poliuretán habfajtákat tartalmaz. A hozzáadott borostyánnak, zeolitnak és nerolinak köszönhetően segíti a test újjáélesztését egy teljes és egészséges alvás révén.

15 év garancia
A kiváló minőségű Nuvola zsákrugós ágybetétünkre 15 év garanciát vállalunk.
Nuvola táskarugós matrac
NUVOLA csúcskategóriás táskarugós matrac 7 zónás mikropocket ikerrugós egységgel, integrált Duo-Adaptrendszerrel.Termékismertető


TED Nuvola 7 zónás exkluzív táskarugós matrac személyre szabott, egyedi alvásélményt nyújt. A csúcskategóriás Nuvola matrac integrált Duo-Adaptrendszerrel és 7 zónás mikropocket ikerrugós egységgel a szokásos rugószám kétszeresével rendelkezik. A rendszer egyenletesen követi a test vonalát és precízen alkalmazkodik az váltakozó terheléshez. A többrétegű rugórendszer kényelmét profilozott, rendkívül rugalmas 5 zónás HR habrétegek egészítik ki, kiváló ergonómiával, mely megtartja a természetes gerincpozíciót és finoman összehangolja a rugók mozgását. Gyönyörű megjelenésű, puha tapintású matrac huzat, természetes antibakteriális és hőmérséklet-szabályozó tulajdonságú biopamut dúsítással. A 3D-s légvezeték a matrac oldalán kiváló légáramlást biztosít a matracon belül. A biopamutból készült könnyedén levehető és mosható cipzáras anginhuzat téli/nyári oldala extra higiéniát garantál.

Jellemzők : +
 • Termék kategória: Táskarugós matrac
  Magasság: 28 cm
  Termékcsalád: Ted Exclusive
  Gyártó: Ted
  Matrac keménysége: Félkemény -kemény
  Komfort zónák száma: 7 zónás
  Tanúsítvány, minősítés: OEKO-TEX® Standard 100
  Ajánlás: Vegyes alvástípushoz
  Besorolás: Egyedi
  Matrac terhelhetősége: 140 kg/fő
  Huzat mosása: 30ºC-on
  Garancia: 15 év arányosított garancia
 • Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!  A matrac megvásárolható partnerünknél.

  netmatrac.hu
  HTML5 video megtekint

  Lavender Memory
  Hideg hab memory

  Favorite Nova
  7 zónás Táskarugós matrac

  Ergo Disc Matrac
  Hideg hab matrac