i-Springs Super Comfort
i-Springs Super Comfort az egyedileg csomagolt rugók intelligens technológiája, mindegyik külön zsebben. A rugók lehetnek több-nano- vagy mikrozsebek. A különböző nyomásokra különböző erővel reagálnak, és rugalmasan, de stabilan nyújtanak támogatást a testnek.
 b-Springs Orthopedic
b-Springs Orthopedic Klasszikus Bonnell technológia, amelyben a rugók összekapcsolódnak, és stabilitásérzetet biztosítanak; a hightech-feldolgozás rendkívül erős és tartós nyomás alatt teszi őket.
ErgoLatex
ErgoLatex Gyengéd támogatás természetes rugalmassággal és ergonomikával. Ez a technológia lehetővé teszi a test számára, hogy alvás közben természetes helyzetbe kerüljön anélkül, hogy megfordulna a feszültség és az ellenállás érzése.
AirFlex Technology
AirFlex Technology Egy képlet, amely különböző ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal dúsított poliuretánhabfajtákat tartalmaz. Az összetételéhez hozzáadott borostyán, zeolit és neroli révén az egészséges alvással hozzájárul a test újjáélesztéséhez..
Memo Sense Technolgy
Memo Sense Technolgy A testhőmérsékletre reagálva a memóriahordozó fajták könnyen alkalmazkodnak a test alakjához és görbéihez anélkül, hogy az alvás közben feszültséget és nyomást okoznának.
Bio Rhythmic Technology
Bio Rhythmic Technology high-tech matracokban használt textíliák csúcstechnológiai feldolgozása. A szövetet ásványi anyagokkal kezelik, amelyek természetes energiát töltenek, és szinkronizálják az emberi test rezgéseit, miközben helyreállítják a normális bioritmust.