<strong>i-Springs Super Comfort</strong>
i-Springs Super Comfort az egyedileg csomagolt rugók intelligens technológiája, mindegyik külön zsebben. A rugók lehetnek több-nano- vagy mikrozsebek. A különböző nyomásokra különböző erővel reagálnak, és rugalmasan, de stabilan nyújtanak támogatást a testnek.
<strong> b-Springs Orthopedic</strong>
b-Springs Orthopedic Klasszikus Bonnell technológia, amelyben a rugók összekapcsolódnak, és stabilitásérzetet biztosítanak; a hightech-feldolgozás rendkívül erős és tartós nyomás alatt teszi őket.
<strong>ErgoLatex</strong>
ErgoLatex Gyengéd támogatás természetes rugalmassággal és ergonomikával. Ez a technológia lehetővé teszi a test számára, hogy alvás közben természetes helyzetbe kerüljön anélkül, hogy megfordulna a feszültség és az ellenállás érzése.
<strong>AirFlex Technology</strong>
AirFlex Technology Egy képlet, amely különböző ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal dúsított poliuretánhabfajtákat tartalmaz. Az összetételéhez hozzáadott borostyán, zeolit és neroli révén az egészséges alvással hozzájárul a test újjáélesztéséhez..
<strong>Memo Sense Technolgy</strong>
Memo Sense Technolgy A testhőmérsékletre reagálva a memóriahordozó fajták könnyen alkalmazkodnak a test alakjához és görbéihez anélkül, hogy az alvás közben feszültséget és nyomást okoznának.
<strong>Bio Rhythmic Technology</strong>
Bio Rhythmic Technology high-tech matracokban használt textíliák csúcstechnológiai feldolgozása. A szövetet ásványi anyagokkal kezelik, amelyek természetes energiát töltenek, és szinkronizálják az emberi test rezgéseit, miközben helyreállítják a normális bioritmust.